SIQUA

Consulta de fisioteràpia

NosaltresServeisContactar

Què fem?

Què fem?

Fisioteràpia músculo-esquelètica

Ajudem els usuaris a prevenir, tractar i recuperar les lesions més habituals en el dia a dia de les persones, com sobrecàrregues musculars, cervicàlgies, lumbàlgies, lesions en lligaments, tendinopaties, rehabilitació post quirúrgiques, entre d'altres. Ens centrem en la millora de la funcionalitat, així com en el retorn a l'activitat.

Fisioteràpia per gent gran

Busquem prevenir i millorar l'estabilitat, mantenir i/o restablir l'autonomia de totes aquelles persones que han vist compromesa la seva funcionalitat.

Punció Seca

Mètode encaminat al tractament de la Síndrome de Dolor Miofascial mitjançant l'ús de les agulles per desactivar els punts gallet, que són la causa principal del dolor d'origen muscular.

INDIBA (diatèrmia)

Consisteix en un tractament de radiofreqüència no invasiu que incrementa el metabolisme cel·lular fomentant la reparació de teixits i ajuda a millorar el dolor. És un tractament indolor i sense efectes secundaris que ens permet tractar en totes les fases d'una lesió, ja sigui aguda o crònica.

El més important, la teva salut

Professionalitat garantida

Tots els fisioterapeutes són professionals sanitaris col·legiats

Servei a domicili

Si no pots venir al nostre centre, ens desplacem a casa teva

Flexibilitat total

Treballem amb hores concertades per adaptar-nos als teus horaris

Què diuen els nostres pacients?

"Grans professionals. Transmet molta confiança i et fa sentir molt còmode durant les sessions de fisioteràpia. He passat per molts professionals i ara ja fa un temps que estic en les seves mans i estic encantada. L’espai on està ara és molt agradable. No dubteu en posar-vos en contacte."